2016/808

Tizenegyesek döntöttek- kisorsolták a 2. kör párosításait

Továbbjutott a Magyar Kupa első fordulójából a Király SZE, miután 1:1-es végeredmény után tizenegyesekkel legyőzte a Vasszécseny csapatát.

Jól kezdtünk, az első negyedórában három ziccerünk is volt, de nem született gól. A 20. percben szabadrúgásból Szalay Csaba révén vezetést szereztünk, a Vasszécsenynek nem volt nagyon lehetősége. A 31. percben Hujber Gábort szövegelés miatt kiállították, bár mezőnyben kiegyenlítődött a játék, nem tudott az ellenfél a kapu előtt helyzetet kialakítani.

A második félidőben nagy ziccerrel kezdett a Király SZE, de ez a helyzet is kimaradt. Az ellenfélnél is kiállítottak egy játékost, így egyenlő lett a létszám. Egy buta védelmi hibát ejtett a Király SZE, így az első támadásából a Vasszécseny gólt szerzett a 60.percben. (1:1) A hátralévő időben több helyzetet is kialakított a szombathelyi csapat, de az eredmény nem változott. Így büntetők következtek, amelyet 3:1-re megnyert a KSZE.

-Ebben a szezonban szeretnénk előkelő helyen végezni a tabellán, a helyzet kihasználáson javítani kell, mert ezen a kupa meccsen mutatott teljesítmény nem lesz elég a célok eléréséhez. -értékelt a találkozó után Hajmási Milán, a KSZE vezetőedzője.

Petőfi SE Vasszécseny SE (megye II.) - Király SZE (megyei I.)1-1 (0-1) ti.: 1-3

Gólszerzők: Horváth D. (60.) ill., Szalay Cs. (24.)

Továbbjutás: Király SZE

Kisorsolták hétfőn a második kör párosításait:

Király SZE - Szentgotthárd VSE- 2016.08.13. szombat, 18:00