2018/617

Rengeteget fejlődött a csapat, jövőre ugyanitt bizonyíthat

A Király SZE U13 jobbára a korosztálynál egy évvel fiatalabb játékosokból állt össze. Nehézkesen indult az első országos szezon, sok gólt kaptunk és keveset lőttünk, de a végére megszerezte első győzelmét és rendre szoros meccseket játszott a csapat. Hujber Bálint edző értékelt!

- A bajnokság tavaszi felének úgy vágtunk neki, hogy az a 2006-os mag, akik ősszel az U12 gerincét alkották már folyamatosan az U13-as bajnoki mérkőzéseken szerepelt. Rengeteget fejlődtünk erőnlétileg és taktikailag egyaránt. Az ETO és SOPRON elleni találkozókat leszámítva endre szoros meccseket játszottunk és csak pici nüanszokon múlt, hogy nem lett több gólunk, győzelmünk, pontunk.Király U12/U13 2017-2018

Király U12/U13 (2017/2018-as szezon)

Túl vagyunk az első kiemelt U13-as szezonunkon, láttuk azt, hogy hova szeretnénk elérni, miben kell fejlődnünk és a nyári pihenő után azon leszünk, hogy a tanultakat kamatoztatva a következő bajnoki évadban feljebb léphessünk! -zárta értékelését Hujber Bálint.

Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább