2020/223

Nem volt ekkora különbség

Nagyarányú vereséget szenvedtünk a tavaszi szezon első mérkőzésén, a Vép öt gólt tudott rúgni nekünk.

Óriási hibát követtünk el a mérkőzés 3. percében és az ellenfél ezt kihasználta, góllal büntetett. Hiába birtokoltuk többet a labdát, alakítottunk ki helyzeteket, nem tudtunk gólt szerezni. Az első félidő 1:0-ás hazai előnnyel zárult. A szünet után a második félidőt ugyanúgy kezdtük, mint az első félidőt, egy egyéni hibát kihasználva az ellenfél gólt szerzett. Megpecsételődött a sorsunk, hisz a hazai csapat a saját játékát tudta játszani. A végén nem koncentráltunk és a 84. percben megkaptuk a harmadik gólt, majd a legvégén egymás után még kettőt lőtt a Vép.

-A mérkőzés képe alapján a két csapat között ennyi különbség nem volt. A rutin viszont kijött és ebben az ellenfél jobb volt. -értékelt a találkozót követően, Hegyi László, vezetőedző.

Vép VSE -Király SE 5:0(1:0)

Vas megyei I.o 16 forduló

gólsz: Dala M 3' Koszokovits R 48' Szalai R 84' Illés Á 90' 94'

Király SE: Veszelinov, Sásdi, Kalmár G, Kudron D/Polgár B 58' Beke B/Kiss Á 67' Hertelendi D, Kovács B/Lakosi D 58' Pergel D/Hegedüs M 67' Devecseri K, Kondákor K, Subicz G