2017/821

Látogatás a győri Audi Hungáriánál

A Király SZE két korosztálya a világ legnagyobb motorgyártójánál, az Audi Hungáriánál tett gyártlátogatást hétfőn.

Különleges élményben részesültek a Király SZE legidősebb utánpótlás csapatai. A bajnokság kezdete előtt egy kötetlenebb programra volt lehetősége a továbbtanulás- és hivatás választás előtt álló fiataljainknak. A 16,17, 18 éves királyos labdarúgóink a győri Audi Hungáriához látogattak el. Az egyesület alapítója, Király Gábor és az edzői stáb egy része is elkísérte a csapatot. A gyárlátogatás a Látogató Központban a vállalat bemutatásával kezdődött A világ legnagyobb motorgyártója 5.2 millió négyzetméteren helyzekedik el, azaz Magyarország egész lakossága elférne, ha egy négyzetméterre két embert számolunk. A győri Audi egy kisváros a nagy városban. Még traffipax is működik a gyár területén. Több, mint 11500 embernek ad munkát, ezzel hazánk második legnagyobb munkaadója. A vállalati prezentáció után két csoportra osztva nézhettük meg a szereldét. Ahol nyomon követhettük a rendkívül bonyolult és nagy precizitással összehangolt műveletsort, ahogy a karosszériába futómű, motor kerül, mígnem a gyártósorról legördül a menetrekész autó. Különleges élmény volt bepillantani egy világcég mindennapi életébe!

Köszönjük az Audi Hungária logisztikai tervezés és kommunikációs részlegének hogy lehetővé tették a látogatást!

Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
196789101112