2020/223

Király U14, U15: Bravúr pont a Pápa ellen

A Király U14 és U15-ös csapata kezdte a tavaszi bajnokik sorát a Király Sportlétesítményben csütörtökön. Az U15 tisztességesen helyt állt, az U14 két gólos hátrányból egyenlített és bravúr pontot szerzett a Pápa ellen.

Király SE U14 - Pápa ELC U15 3-3 (1-3)

MLSZ U14 II.o ÉNY 16. ford.

gólsz: Pintér R 15' Gombás B 56' Katona Á 71'ill Gajdosi Gy 3' Mócocz B 16' Lakatos Sz 26'

Király U14: Tanai- Kovács Á., Fliegler, Vass, Horváth D./Teklits 67'- Katona, Nagy Á./Gergely 52'- Greffer, Radó/Kálmán 32', Zsirai/Gombás B.52'- Pintér

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: -Ebben a merkőzésben minden benne volt, ami a fociban benne lehet: szép gólok, fordulópontok, nagyszerű védések, tetszetős mozdulatok. Nem kezdtük jól a mérkőzést, talán túlságosan is tiszteltük az ellenfél játékosait. A Pápa megérdemelten szerzett vezetést kétszer is. 2-1-es állásnál ziccert hibáztunk, ami meg is bosszulta magát, növelte előnyét az ellenfél. A félidőben azt kértem a srácoktól, hogy higgyenek magukban, és merjék megmutatni, ami bennük van. Csapatom erősségét mutatja, hogy 1-3 állasról, a bajnokság egyik legerősebb csapata ellen fel tudtak állni és a végén akár a győztes gólt is megrúghattuk volna.  Külön szeretném kiemelni, hogy a mai mérkőzésen a csere játékosaink szenzációsan szálltak be a mérkőzésbe, amitől tényleg egy CSAPAT voltunk. Remélem ez a mérkőzés példa lesz a fiúknak arra, hogy a befektetett munka mindig megtérül.

Király SE U15-Pápa ELC U15 0:2 (0:0)

MLSZ U15 II.o ÉNY 16. ford.

gólsz: Varga M 67' ill Kun-Szabó A 73'

Király U15: Szlámer – Szalai/Karcsics 59.' Tóth, Czenki, Horváth B - Molnár, Kiss/Majtényi 73.'- Kovács D./Vámos Á. 23.' Szabó B., Bráder - Bészély

Rácz Zsófia, a Király U5 edzője: -A mérkőzés előtti taktikai értekezleten elhangzottakat nagyrészt viszont láttam a pályán. Hiányérzetem a helyzetkihasználásunkban volt, amin dolgoznunk kell a jövőben. A csapat összes tagja jó teljesítményt nyújtott, a fiatalabbak is jól helytálltak az idősebbek között. Ebből a mérkőzésből sokat meríthetünk, és biztos vagyok benne, hogy a megszerzett tapasztalatokat a következő meccseken hasznosan fogjuk alkalmazni.