2017/220

Elégedett edző, sok kombinativ támadás

A Király SZE U13 Hujber Bálint vezette csapata képviselte a Király SZE-t hétvégén a tápláni Bozsik tornán. A fiúk abszolút helytálltak.

-Egy remek lehetőséget kaptunk az elmúlt hétvégén, ugyanis megmérethettük magunkat az U13-as kiemelt Bozsik tornán Táplánban. Mi nem ebben a csoportban szereplünk, ennek ellenére nem vallottak szégyent a srácok. 3 vereség és 2 győzelem lett a mérlegünk. Ami szembetűnő volt számomra, hogy a saját játékunkat tudtuk produkálni. Rengeteg kombinatív támadást vezettünk, viszont a visszarendeződés védekezésben nem igazán tetszett. Ezen a szinten már gyorsabb a játék, nem megengedhető a taktikai fegyelmezetlenség. Ebben kell a leginkább fejlődnünk. Ezek tudatában is elégedett voltam a csapat teljesítményével, az erősebb ellenfelekkel szemben is abszolút felvettük a versenyt!-mondta a tornát követően Hujber Bálint, a Király SZE U13 edzője.

Oklevéllel jutalmazott játékosunk Horváth Bálint volt, hetek óta kiegyensúlyozott és kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább